Гражданите на Ботевград зададоха въпроси от местно и национално значение

...
 Гражданите на Ботевград зададоха въпроси от местно и национално значение
Коментари Харесай

Ангел Славчев: Няма да допуснем нито един български войник да отиде на фронта в Украйна

 _2024 izbori_v013

 

Гражданите на Ботевград зададоха въпроси от локално и национално значение на Ангел Славчев и Иван Иванов. Двамата претенденти за народни представители на „ Възраждане “ в 26 МИР организираха отворена среща с локалните поданици в центъра на града. Тя беше част от предизборната обиколка на двамата претенденти.

Ангел Славчев показа с хората, че в случай че му гласоподават доверие и бъде определен за народен представител, ще сложи въпроси по проблемите с водоснабдяването и електрозахранването към нужните институции, с цел да бъдат решени.

Ботевградчаните, пристигнали на срещата, се оплкаха и от още няколко казуса в общината - площадът, довършването на болничното заведение, както и завършването на подмяната на остарелия тръбопровод. “

Интересното е, че хората в града живо се интересуваха и от интернационална конюнктура и възможното изпращане на жива мощ в руско-украинския спор.

" Само Възраждане може да подсигурява, че България няма да бъде забъркана във военния спор в Украйна. Ние няма да допуснем нито един български боец да бъде изпратен на фронта. ", бе безапелационен Ангел Славчев.

Иван Иванов добави: " Нашата роля в този братоубийствен спор може и би трябвало да бъде само и единствено като медиатор за неговото преустановяване. "

Събралите се на срещата ботевградчани разясниха, че неспокойствие чакат да се срещнат с ръководителя на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който ще бъде в града на 26.05 от 14 часа в читалище „ Христо Ботев “.

„ Възраждане “ е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР